Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Θόρυβος έχει προκληθεί από τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Λαφαζάνης είπε «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο», οπότε βγαίνει το συμπέρασμα πως -σε αντίθεση με τον Λαφαζάνη- ο Αλέξης Τσίπρας δουλεύει τον κόσμο ψιλό γαζί.

Πάντως, αν και η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν ξεκάθαρη -πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται-, υπάρχουν άπειρες ερμηνείες και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί έκτακτο συνέδριο, για να γίνει ανάλυση του τι εννοούσε ο Λαφαζάνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να ζητήσει και δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες τι εννοούσε ο Λαφαζάνης, γιατί αυτό είναι πιο δημοκρατικό.

Η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη σκόρπισε οργή και τρόμο στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχίσει να είναι κυβέρνηση και τώρα ακούει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος.

Πάντως, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε. Οι πασόκοι είναι πάντα έτοιμοι να κυβερνήσουν, ξέρουν όλα τα κόλπα και θα σας τα μάθουν αμέσως.

(Εν τω μεταξύ, το σουλάτσο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής -δηλαδή αυτών που υποτίθεται πως θα κατατροπώσει ο ΣΥΡΙΖΑ- συνεχίζεται μια χαρά. Προσπαθούν να τους ρίξουν από μέσα.)

Πηγή

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου