Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΑΠ: Πρώτη δύναμη το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚ ( ΠΑΜΕ)

Σε πρώτη δύναμη ανέδειξαν οι εργαζόμενοι το ψηφοδέλτιο της ΕΣΚ (συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ) στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ.Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 

Για το ΔΣ του συλλόγου η ΕΣΚ πήρε 146 ψήφους και 5 έδρες. Η ΠΑΣΚΕ 143 ψήφους και 5 έδρες.

Η ΔΑΚΕ πήρε 94 ψήφους και 3 έδρες. Η ΣΕΚΕ (στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ) 72 ψήφους και 2 έδρες. Για την Ομοσπονδία η ΕΣΚ πήρε 5 έδρες, η ΠΑΣΚΕ 6 έδρες, η ΔΑΚΕ 4 έδρες και η ΣΕΚΕ 3 έδρες.


Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία ΠΑΜΕ ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι η πρωτιά ήρθε «παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα αλλά και παλιότερα όλες οι δυνάμεις μαζί, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ μαζί με τις δυνάμεις του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να βάλουν στο περιθώριο το ΠΑΜΕ, οι εργαζόμενοι όμως απέρριψαν τα σχέδιά τους. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι ένα σημαντικό μέρος των εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ απορρίπτει το συμβιβασμό, τη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια που καλλιεργούσαν πολλά χρόνια στο σύλλογο οι δυνάμεις αυτές. Θέλουν το σωματείο να αλλάξει ρότα, να ξεφύγει από τη γραμμή του συμβιβασμού, να χαράξει άλλο δρόμο απέναντι στην πολιτική που θέλει εργαζόμενους φθηνούς, χωρίς δικαιώματα και την ΕΥΔΑΠ ξεπουλημένη στους ιδιώτες».

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου