Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Διέρρευσε η συνομιλία Τσίπρα-Προεδρείου Ελλήνων Εφοπλιστών

-Πρόεδρε, καλωσήλθες στην συνάντηση αυτή. Σε ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκες στην πρόσκλησή μας. Ξέρεις βέβαια το λόγο που σε καλέσαμε.
-Σύντροφοι, καλώς σας βρίσκω. Βεβαίως γνωρίζω το λόγο. Θέλετε να ξέρετε πώς θα σας φερθεί η λαϊκή εξουσία όταν στεριώσει η συμμαχία με κορμό την αριστερά. Και κυρίως, τρέμετε τις αλλαγές που θα φέρω στην φορολογία σας.
-Ακριβώς πρόεδρε. Τι θα γίνει, θα μας αναγκάσεις να πάρουμε τα καράβια μας και να φύγουμε;
-Μα το θωρηκτό Ποτέμκιν, όχι! Ο ρόλος σας είναι εδώ, στην επαναστατημένη πατρίδα!
-Μα έχεις ανακοινώσει ότι θα μας φορολογήσεις.
-Ναι. Διάβασα Μπογιόπουλο. Είναι απαράδεκτο να έχετε 60 φοροαπαλλαγές!
-Ε, πόσες να' χουμε δηλαδή; 
-Να 'χετε 50!
-Και γιατί να 'χουμε μόνο 50;
....
....
....
-Εντάξει πρόεδρε, μας κλέβεις, αλλά συμφωνούμε να έχουμε 57 φοροαπαλλαγές.
-Όχι, που θα μου κουνιόσασταν εμένα! 5% αύξηση στο παράβολο και σιωπή! Και που είστε, τα πλοία θα τα φτιάχνετε και θα τα επιδιορθώνετε εδώ! Στην Ελλάδα! Όχι να είναι άνεργοι οι ναυπηγοί μας!
-Μα δεν μας συμφέρει, εφέντη. Πολύ ακριβά!
-Μα το Γκράνμα, τον Φιντέλ και τα Κοχίμπα! Θα κάνετε ό,τι λέω! Θα τους πάρετε στη δουλειά με τα μισά από αυτά που δίνετε στους Κινέζους, πού διάολο τα δίνετε!
-Α, με τα μισά αφέντη αλλάζει. Να τα φτιάχνουμε εδώ. Αλλά όχι να μπλέξουμε με τίποτε ΠΑΜΕ και τέτοια και μας αρχίσει στις φασαρίες με τους μισθούς.
-Μα τη μάχη του Λένινγκραντ! Θα βάλω την Εφημερίδα των συντακτών να γράφει ότι ο Μαϊλης έχει σεντούκια ρούβλια κρυμμένα κάτω απ' το κρεβάτι του, θα βάλω τη Νέα Σπορά να λέει ότι ο Περισσός έχει την Κιβωτό που έψαχνε ο Ιντιάνα Τζόουνς, τον Καζάκη να διαδίδει ότι βγήκε γυμνός ο Βενιάμης μέσα απ' την τούρτα για τα 94 χρόνια του κόμματος. Θα εξαπολύσω στην Αυγή νέα επίθεση κατά του σεχταρισμού και του οπορτουνιστικού Τροτσκισμού του ΚΚΕ από τη θέση της νικηφόρου διχτατορίας του παρλαπιπάτου, θα τους σβήσω σα σφυροδρέπανα στο Adobe Photoshop!
-Εντάξει τσιφ, είμαστε σύμφωνοι.
-Πάω να κάνω δηλώσεις για τα κανάλια σας. Και μη με ξαναφωνάξετε, μπορεί να έχω τις κακές μου και να σας κατεβάσω στις 54 φοροπαλλαγές.
-Προς Θεού, πρόεδρε!
-You said it man, you said it!


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου