Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Με νέο σταθμό διοδίων παραδίδεται ένα επιπλέον κομμάτι της ΕΟ Τρίπολης - Καλαμάτας


Στην κυκλοφορία δίνεται από σήμερα το τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολη-Καλαμάτα.
Πρόκειται για τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που είχε καταρρεύσει πριν από δέκα περίπου χρόνια από κατολίσθηση που είχε σημειωθεί το χειμώνα του 2003 και το δημόσιο είχε αναλάβει την ανακατασκευή του.
Στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου που παραδίδεται στην κυκλοφορία, θα λειτουργεί μια μικρή παράκαμψη μερικών εκατοντάδων μέτρων, στο σημείο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί γέφυρα. Παράλληλα με την παράδοση του τμήματος σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και ο σταθμός των διοδίων στη Βελιγοστή (κοντά στο Λεύκτρο).

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι δόθηκε άλλο ένα κομμάτι του αυτοκινητόδρομου της Μεσσηνίας με την ταυτόχρονη επιβολή διοδίων στο Ασπρόχωμα (έξω από την Καλαμάτα), με αποτέλεσμα να κοστίζει μόνο σε διόδια διπλάσια στους οδηγούς.
Και ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος, που δεν έχει παραδοθεί στο σύνολό του, περιλαμβάνεται στις συμβάσεις παραχώρησης που ψήφισαν από κοινού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ παραδίνοντας τους εθνικούς άξονες στο μεγάλο κεφάλαιο με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κερδοφορία του.
Προβλέπουν την επιβολή διοδίων στους οδηγούς, τα οποία αυξήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατά 400% έως και 500% σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, ενώ διαρκώς προστίθενται και νέοι σταθμοί είσπραξης
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου