Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα στην Εγνατία- ΠΑΜΕ: Εγκληματικές ευθύνες κυβέρνησης - κεφαλαίου

Ακόμη δύο εργάτες προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων εργατικών «ατυχημάτων».Πρόκειται για δύο εργαζόμενους ηλικίας 32 και 33 ετών, που δούλευαν για την κατασκευαστική «ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ»που κατασκευάζει τον κάθετο άξονα της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ» από την Κομοτηνή μέχρι τα σύνορα με τη Βουλγαρία. Σκοτώθηκαν το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια μετακίνησής τους με φορτηγό, το οποίο κουβαλούσε οικοδομικό υλικό στο χώρο εργασίας τους, και το οποίο ξέφυγε από την πορεία του.

Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: O λαός συμφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης

Την υποταγή του λαού στα νέα εξοντωτικά μέτρα απαίτησε χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλος μετά την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντας σαν μονόδρομο την συνέχιση της πολιτικής φτωχοποίησης των λαϊκών στρωμάτων για να διασφαλιστεί η κερδοφορία της πλουτοκρατίας και η συνοχή της λυκοσυμμαχίας της ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόταξε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης στην εφαρμογή  βάρβαρων πολιτικών και κάλεσε τους δανειστές να διασφαλίσουν την καταβολή της δόσης για την ενίσχυση του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζιών. «Η Ελλάδα εκπλήρωσε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της με τις αποφάσεις που πήρε (...). Τώρα είναι η ώρα των οριστικών και αξιόπιστων αποφάσεων εκ μέρους των θεσμικών μας εταίρων», ανέφερε ο Ευαγ. Βενιζέλος.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - Εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση [19/11/2012]