Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή χαφιεδίζει και απειλεί μικρέμπορους και καταναλωτές!

Χολή ενάντια στους Έλληνες βιοπαλαιστές που απασχολούν στη δουλειά τους μετανάστες εργάτες, αλλά και ενάντια στα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα που ελέω καπιταλιστικής κρίσης και ακρίβειας στρέφονται αναγκαστικά και σε μετανάστες μικροπωλητές για να προμηθευτούν τα στοιχειώδη, χύνει με δύο απαράδεκτες ανακοινώσεις της η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Κάνοντας στην πράξη αβάντες στο μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλεμπόρους, υποκινεί το λεγόμενο κοινωνικό αυτοματισμό, σπέρνει τη διχόνοια στους ανθρώπους του μόχθου, καλεί μάλιστα τον κόσμο να μπαίνει σε μαγαζιά που απασχολούν ξένους εργάτες και να απειλεί τους μικρομαγαζάτορες.

Η νεοεμφανιζόμενη «Ένωση Ελλήνων Επαγγελματιών», που έστησαν τα φασιστοειδή, διανέμει ανακοινώσεις σε μικρεμπόρους και ελευθεροεπαγγελματίες, όπου κάνει γαργάρα τον «ανταγωνισμό», ουσιαστικά την ισοπέδωση που υφίστανται από μονοπώλια, όσα θέριεψαν ελέω πολιτικής ΕΕ - κυβερνήσεων, πολιτική που και η Χρυσή Αυγή υπηρετεί. Σκόπιμα και αποπροσανατολιστικά φορτώνει όλα τους τα προβλήματα στις «ανθελληνικές κυβερνήσεις» και τους «λαθρομετανάστες», ότι στέλνουν πολλά εμβάσματα στις χώρες καταγωγής τους, λες και γι' αυτό συνθλίβονται οι Έλληνες μικρομεσαίοι. Μαγαζάτορες που η οργάνωση φτάνει στο σημείο να τους «καρφώνει», λέγοντας ότι τα εμβάσματα «είναι παράγωγα ΥΠΟΠΤΩΝ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ συναλλαγών όπως και ΜΙΣΘΩΝ που σε βάρος του Έλληνα εργαζόμενου καρπούνται όλοι αυτοί που, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κάποιες φορές, απασχολείς στην επιχείρησή σου». Έμμεσα τους ζητά να διώξουν όσους μετανάστες βιοπαλαιστές απασχολούν, με σλόγκαν του τύπου «για να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή την ελληνική βιομηχανία». Να αναστήσουν, δηλαδή, οι μικροβιοτέχνες και επιτηδευματίες τις βιομηχανίες, το μεγάλο κεφάλαιο, τους μεγαλοκαρχαρίες που τους καταπίνουν έναν έναν, καθαρίζοντας την αγορά σε όφελός τους...

Ανάλογου ύφους και περιεχομένου ανακοίνωση διακινεί η Χρυσή Αυγή προς τους «φίλους καταναλωτές», όπως τους λέει. Ότι «κάθε ευρώ που προσφέρεις στους λαθραίους και παράνομους επαίτες των φαναριών, κάθε ευρώ που σπαταλάς αγοράζοντας λαθραία και παράνομα προϊόντα, κάθε ευρώ που δίνεις σε επαγγελματίες που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απασχολούν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, κάθε ευρώ που ξοδεύεις απασχολώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ λαθρομετανάστες σε οικιακές εργασίες, φεύγει από τη χώρα σου (...)».

Τσιράκι του συστήματος, η Χρυσή Αυγή επίτηδες αποσιωπά ζητήματα χιλιοειπωμένα, αποδεκτά ακόμα και για υπηρεσίες του αστικού κράτους. Π.χ., υπάρχει επίσημη τοποθέτηση του ΣΔΟΕ ότι δεν είναι εφικτός ο έλεγχος εισαγωγής των εμπορευμάτων του «παρεμπορίου», γιατί γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Άρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι αποτέλεσμα της «ελεύθερης αγοράς», της γνωστής ελευθερίας κυκλοφορίας εμπορευμάτων, αποτέλεσμα του Μάαστριχτ που υποστηρίζουν τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου».

Παρακάτω η οργάνωση καλεί τους καταναλωτές: «Προτίμησε ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και στήριξε τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που απασχολούν ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζόμενους (...) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥ Ενημέρωσε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής που κατοικείς και απασχολούν παρανόμως λαθρομετανάστες ότι ΔΕΝ θα τους προτιμάς για τις αγορές σου. ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ άλλο έδαφος σε αυτούς που εγκληματούν κατά της πατρίδας και της οικογένειάς σου». Να τσακώνεται, δηλαδή, σε κάθε γειτονιά ο ένας λαϊκός άνθρωπος με τον άλλον για χάρη των φασιστοειδών και προς όφελος των μεγαλοκαρχαριών...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου