Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Κλάρα ψηλά κι αγνάντευε...


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε τσεκουράτοι,
προς πάσα κατεύθυνση».

Η δήλωση είναι της κυρίας Ολγας Τρέμη.
Εγινε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του «Mega» της 7/1/2013.
Αποτελεί το καταστάλαγμα της συζήτησης που διημείφθη την ίδια μέρα και κατά τη διάρκεια του δελτίου, μεταξύ της τηλεπαρουσιάστριας και συντελεστών του δελτίου του σταθμού.
Το θέμα της συζήτησής τους περιστράφηκε γύρω από την ανεπίληπτη δημοσιογραφική ποιότητα του δελτίου του σταθμού (δηλαδή, των εαυτών τους).
Είναι μια δήλωση - κορωνίδα τόσο της κυρίας Τρέμη όσο και των συνεργατών της ότι θα συνεχίζουν - «τσεκουράτα» - τον ίδιο και γνωστό στο πανελλήνιο δρόμο. Αυτόν τον ωραίο δρόμο της αντικειμενικής, της πλουραλιστικής, της ακηδεμόνευτης και της ανεξάρτητης ενημέρωσης του λαού. Χωρίς σκοπιμότητες, με σεβασμό στην άλλη άποψη και με ίσες αποστάσεις απέναντι σε εξουσιαστές και εξουσιαζόμενους.

Διευκρίνιση: Σημειώνουμε τη συγκεκριμένη δήλωση διότι, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, συνεπώς πολλά θα δούμε και πολλά θα ακούσουμε ακόμα, εντούτοις πιστεύουμε ότι έχει ήδη θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο Πούλιτζερ.

Υστερόγραφο: Λίγη ώρα αργότερα από τη δήλωση της κυρίας Τρέμη, ο έτερος «τσεκουράτος», ο κ. Πρετεντέρης, μεταξύ των καλεσμένων στην πολιτική του εκπομπή (με θέμα την κρίση, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας κ.ο.κ.) είχε και τον κύριο Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο κ. Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αυτός που μεταξύ άλλων, στη δική του εκπομπή, στον ίδιο σταθμό, κρατούσε επί χρόνια - και ανελλιπώς - ενήμερο το πανελλήνιο για το κάθε πότε αφόδευε η ηρωίδα του σόου του: Η αγελάδα (θυμάστε;) επ' ονόματι Κλάρα...
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου