Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Α.Τσίπρας: Ήξεις αφήξεις για την κατάργηση του μνημονίου


Αυταπάτες για μια φιλολαϊκή διαχείριση, με αλλαγή κυβέρνησης, καλλιέργησε για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα του σαββατοκύριακου.

Έκανε λόγο για κοινωνική καταστροφή της Ελλάδας από την πολιτική των μνημονίων, ισχυριζόμενος ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα τα καταργήσει. «Η κατάργησή του είναι το πρώτο βήμα μιας διαφορετικής πολιτικής, που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση» ισχυρίζεται στη συνέντευξή του, προβάλλοντας το δήθεν διαφορετικό μείγμα διαχείρισης της κρίσης, που αφήνει στο απυρόβλητο, ωστόσο τα συμφέροντα των μονοπωλίων. 

Ωστόσο, την ίδια ώρα, σε μια άλλη του συνέντευξη σε ημερήσια εφημερίδα της ομογένειας – καθώς ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ετοιμάζεται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ από τις 22 έως 25 Γενάρη- κάνει λόγο για διαπραγμάτευση.

«Αντί της επαναδιαπραγμάτευσης είχαμε εμβάθυνση και ακόμα πιο βίαιη εφαρμογή. Το Μνημόνιο είναι επί της αρχής καταστροφική και αναποτελεσματική λύση. Η διαπραγμάτευση λοιπόν χρειάζεται και νέα θεμέλια» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου