Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο οικίες που ανήκουν στον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα στο Ασφένδου Σφακίων καθώς και το σπίτι του Αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη, ύστερα από "τυφλό" χτύπημα που πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες οι οποίοι αναζητούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες πρόκειται για καθαρά εμπρηστική επίθεση κατά την οποία οι δράστες άφησαν τα ίχνη τους,  καθώς στους τοίχους και των τριών σπιτιών οι δράστες έγραψαν την λέξη "Γερμανοπροδότη"  ενώ στις πόρτες υπάρχουν σημάδια από πυροβολισμούς.
Ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες είναι ενδεικτικός: Αφού πυροβόλησαν στις πόρτες των σπιτιών (καθως και στο ρολόι της ΔΕΗ στο σπίτι του Αντιδημάρχου) εισέβαλαν στις οικίες, στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές και τέλος έβαλαν φωτιά προκαλώντας ολική καταστροφή σε δύο σπίτια (ένα του κ. Μπόμπολα και ένα του κ. Χιωτάκη) και εκτεταμένες ζημιές στο τρίτο.
Η σήμανση που διενεργεί έρευνες στα σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο έχει περισυλλέξει πέντε κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες, αλλά η καταστροφή έγινε αντιληπτή σήμερα, καθώς το χωριό δεν κατοικείται.

φωτο από  πόρτα σε μια οικία του κ. Μπόμπολα που έχει δεχτεί πυροβολισμούς
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και τα τρία σπίτια υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές.

φωτο από τον εμπρησμό σε σπίτι του κ. Μπόμπολα, οι δράστες έγραψαν υβριστικό μήνυμα

φωτο από τον εμπρησμό σε σπίτι του κ. Μπόμπολα

φωτο από τον εμπρησμό σε σπίτι του κ. Μπόμπολα
Στο σημείο μετέβη ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Παύλος Πολάκης ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για αυτή την ενέργεια, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.
Επίσης αυτήν την ώρα στην περιοχή διενεργεί έρευνες η σήμανση προσπαθώντας να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: flashnews.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου