Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Μέρκελ - Σαμαρά την Τρίτη


Συνάντηση με την Άγκελα Μέρκελ θα έχει την προσεχή Τρίτη ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του εκπροσώπου της Καγκελαρίας, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Ο Στ. Ζάιμπερτ έκανε λόγο για «ανεπίσημη ανταλλαγή απόψεων», ενώ διευκρίνισε ότι η συνάντηση θα είναι κλειστή για τον Τύπο.

Πρόσθεσε δε ότι ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί στο Βερολίνο προκειμένου να λάβει μέρος σε οικονομικό συνέδριο που διοργανώνει η εφημερίδα «Die Welt», στο οποίο θα συμμετάσχει και η κυρία Μέρκελ.

Δίνοντας εύσημα στη συγκυβέρνηση, για την προώθηση των έως τώρα αντιλαϊκών μέτρων και των όσων σχεδιάζει, ανέφερε ότι «είναι φυσικό να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία προκειμένου να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά την πρόοδο που έχει σημειωθεί από την Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της». Σημείωσε επίσης πως «η καγκελάριος και ο πρωθυπουργός έχουν εδώ και μήνες συχνή και εντατική επικοινωνία».

Ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίας, παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν αποκάλυψε οτιδήποτε σχετικά με την ατζέντα της συνάντησης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου