Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Ευ. Βενιζέλος: Εμπροσθοφυλακή για τις μεταρρυθμίσεις και την ανταγωνιστικότητα το ΠΑΣΟΚ

Να τα δώσουν όλα για την προώθηση και την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα, κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, τη χαρακτήρισε «Εμπροσθοφυλακή όλων των μεγάλων μετώπων: πολιτικών, θεσμικών, κοινωνικών», τόνισε επίσης ότι «τα τρία κόμματα και οι αρχηγοί τους που μετέχουν στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία και στηρίζουν την κυβέρνηση, είναι συμμέτοχοι και συμμαχητές και σύμμαχοι».

Επιχειρώντας να καλλιεργήσει αυταπάτες και αναμονές, περί δήθεν θετικών για το λαό αποτελεσμάτων από την ασκούμενη πολιτική, δήλωσε ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2013, είναι το εξάμηνο της τομής (...) αρκεί φυσικά να κάνουμε αυτά που έχουμε πει και δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά και αναπτυξιακά και πολιτικά».

Αναφερόμενος στις κυβερνητικές προτεραιότητες και τα «μεγάλα μέτωπα», έκανε λόγο για «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», για «διαρθρωτικές αλλαγές» και για «ανάπτυξη μέσα από την ανταγωνιστικότητα».

Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε κλιμάκωση των αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων και σε περαιτέρω ενίσχυση των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν παρέλειψε να τροφοδοτήσει τον βολικό και αποπροσανατολιστικό καυγά ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Στο πλαίσιο αυτό κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα για «άθλια πολιτική σκευωρία» και «απίστευτο πολιτικό θράσος».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου