Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Καμένος - Δημαράς: Δεν τα βρήκανε στα φράγκα


Σε αντιπαράθεση βρίσκονται στελέχη του συνεργαζόμενου κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά με τους υπεύθυνους για τα οικονομικά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», με αιχμή τη μη τήρηση της εκλογικής συμφωνίας για τη μοιρασιά της κρατικής επιχορήγησης. Στελέχη από το «Άρμα Πολιτών» ζητούν να τους αποδοθεί τμήμα της κρατικής χρηματοδότησης, που πήρε το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στη βάση της μεταξύ τους συμφωνίας για την εκλογική και τη μετεκλογική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έλαβε το 2012 το ποσό των 890.000 ευρώ ως κρατική επιδότηση και βάσει της συμφωνίας που επικαλούνται τα στελέχη του Άρματος Πολιτών, το 25% έπρεπε να δοθεί στο κόμμα τους. Όμως, όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Σ. Στανωτάς, με αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος, η συμφωνία δεν τηρήθηκε.

Σύμφωνα με τον Σ. Στανωτά, ενώ έπρεπε το «Άρμα Πολιτών» να λάβει 225.000 ευρώ, βάση της συμφωνίας που επικαλείται, ο οικονομικός διευθυντής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ζώης Κολιός, έστειλε μόνο «τις πρώτες 20.000 ευρώ». Όπως προσθέτει στη συνέχεια, παρά τις «έντονες οχλήσεις» του «το όλον θέμα ετέθη εν υπνώσει». Στην αναφορά του το στέλεχος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών ζητά από τον εισαγγελέα «τη διεξαγωγή έρευνας για την απόδοση ποινικών ευθυνών συγκεκριμένων προσώπων».

Από την πλευρά του Π. Καμένου, συνεργάτες του δήλωναν ότι την αναφορά στον εισαγγελέα «δεν την έκανε επίσημα το "Άρμα Πολιτών"», αλλά ένα στέλεχός του και υποστηρίζουν ότι «οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν έχουν λάβει ακόμα την κρατική επιχορήγηση».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου