Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ.Σεφέρης»: Εμβολιασμοί για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Το πρόβλημα των εξετάσεων και του εμβολιασμού των παιδιών, τα οποία αδυνατούν οι γονείς τους να τους τα παρέχουν για οποιονδήποτε λόγο –είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων, είτε επειδή είναι ανασφάλιστοι– θέτει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» Ν. Ιωνίας–Ηρακλείου–Mεταμόρφωσης–Λυκόβρυσης.
Καλεί τους διευθυντές και τους Συλλόγους διδασκόντων των σχολείων, αν υπάρχει θέμα, να το εξετάσουν σε συνεργασία με το νοσοκομείο και όχι με τις διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που επιχειρεί να βάλει μέσα στα σχολεία ο Δήμος.
Να σημειωθεί ότι για το θέμα αυτό προχώρησαν σε παρέμβαση στις αρχές Δεκέμβρη οι Λαϊκές Επιτροπές Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης μαζί με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα. Η διοικητής του νοσοκομείου είχε δεσμευτεί να εξετάσει το θέμα.
Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» τονίζει ότι «πρόσφατα, υπήρξε ενημέρωση ότι στην Αγία Όλγα έχουν φτάσει πολλά εμβόλια κι υπάρχει δυνατότητα το νοσοκομείο σε συνεννόηση με τα σχολεία να οργανώσει εξετάσεις από γιατρούς του νοσοκομείου και να κάνει εμβολιασμούς σε όσα παιδιά έχουν ανάγκη. Ήδη, σε κάποια σχολεία το νοσοκομείο έστειλε γιατρούς για έλεγχο κι η διαδικασία προχωρά.

Κανένας μόνος του στην κρίση
Όλοι για έναν κι ένας για όλους
Έξω οι ΜΚΟ απ' τα σχολεία»
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου