Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Αλ. Τσίπρας: Ζητά τα ηνία της αστικής διαχείρισης


Αυταπάτες για ...«δίκαιη ανάπτυξη» μοίρασε στο μήνυμά του ο Αλ. Τσίπρας
Υποσχέσεις για μία διαχείριση που θα ενισχύσει την καπιταλιστική ανάπτυξη και παράλληλα θα μπορεί «η χώρα και ο λαός μας να έχει ένα καλύτερο μέλλον και προοπτική» μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

«Καθήκον όλων μας να μετατρέψουμε το 2013 στη χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές. Να είναι η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης», ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι το 2012 «γκρεμίσαμε το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης και βάλαμε τα θεμέλια για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή. Τη χρονιά που έρχεται, είμαστε υποχρεωμένοι να την κάνουμε πράξη».


Η «ανατροπή», που ζητά να γίνει πράξη, είναι η ανάληψη από το ΣΥΡΙΖΑ της αστικής διακυβέρνησης και η διαχείριση εντός της ΕΕ και της εξουσίας των μονοπωλίων, της πολιτικής που θα υπηρετεί τις ανάγκες του κεφαλαίου και την ανάπτυξη προς όφελός του, η οποία προϋποθέτει το διαρκές χτύπημα των δικαιωμάτων και του εισοδήματος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Όπως κάθε υποψήφιος διαχειριστής του αντιλαϊκού και σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, δεν παρέλειψε να καλλιεργήσει αυταπάτες για κάθαρση και ανάπτυξη με δίκαια μοιρασμένα οφέλη, λέγοντας ότι «θα σταματήσουμε την καταστροφή και θα ανατρέψουμε το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς. Για να ξαναφτιάξουμε τον τόπο μας από την αρχή, όπως μας αξίζει. Για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα. Με δίκαιη ανάπτυξη, αλληλεγγύη και προκοπή».
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου