Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Χρ. Κατσώτης: Στο ξελάσπωμα του καπιταλισμού στοχεύει η απόδοση της κρίσης στη διαφθορά (VIDEO)

«Δεν υπάρχει καλύτερη συνεισφορά στο ξελάσπωμα του καπιταλισμού από το να αποδίδει ένα κόμμα την κρίση στη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή». Αυτό τόνισε στην παρέμβασή του στη συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, σημειώνοντας πως δόθηκε τόσο στη συγκυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ η δυνατότητα να σηκώσουν θόρυβο για το ποιος είναι ο πιο ικανός να πατάξει τα φαινόμενα αυτά.

Οι διαφορές μεταξύ τους, σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, είναι στο μείγμα διαχείρισης που ο καθένας λέει ότι είναι πιο κατάλληλο για την έξοδο από την κρίση.

Σημείωσε, επίσης, πως «τα μέτρα που παίρνονται σε βάρος του λαού είναι προαποφασισμένα στην ΕΕ, υπηρετούν τη στρατηγική κατεύθυνση της ΕΕ, πως για να γίνει ανταγωνιστικό το κεφάλαιο, πρέπει να βρίσκει ολοένα και πιο φτηνά εργατικά χέρια».

Ο Χρ. Κατσώτης υπογράμμισε πως ακόμα και αν φορολογηθούν τα εισοδήματα όσων έχουν παρανομήσει, αυτό δε σημαίνει ότι τα πρόσθετα έσοδα θα γίνουν παροχές προς το λαό ή πως θα ακυρωθούν τα επόμενα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου