Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Στις 17 Απρίλη ψήφο στην Πανσπουδαστική ΚΣ! (ΦΩΤΟ)


Με το σύνθημα «Δεν θυσιάζουμε τις σπουδές και το μέλλον μας για την πλουτοκρατία» το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να ψηφίσουν την Τετάρτη 17 Απρίλη, στις εκλογές των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων, μαζικά το ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας.

Το ΜΑΣ απευθύνει κάλεσμα στους φοιτητές και τους σπουδαστές: «Δυναμώνουμε τον αγώνα: Ενάντια σε κυβέρνηση - ΕΕ - μονοπώλια, μαζί με τους εργάτες και το λαό, για δωρεάν σπουδές, δουλειά με δικαιώματα, για Πανεπιστήμιο στην υπηρεσία του λαού».

Τους καλεί να κάνουν βήμα στην αλλαγή των συσχετισμών, ξηλώνοντας τα τσιράκια της συγκυβέρνησης και των επιχειρήσεων, ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, από τους συλλόγους τους. Να εκλέξουν αγωνιστές στα ΔΣ, μπροστάρηδες στην πάλη.

Να κάνουν  βήμα για ζωντανούς αγωνιστικούς συλλόγους με μαχητικά όργανα, για συλλόγους - οργανωτές του αγώνα και όχι όργανα του κράτους.

Να στείλουν μήνυμα και να μη θυσιάσουν τις σπουδές και το μέλλον τους για την πλουτοκρατία. Να μη δεχτούν να γίνουν πελάτες, αυριανοί άνεργοι και φθηνοί εργάτες!

Με αγώνα και ψήφο να εκφράσουν ανυπακοή! Με δράση - οργάνωση - συμμαχία για την ανατροπή!
ΑΣΟΕΕ 
ΑΠΘ

ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

ΠΑΠΕΙ 
ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΜΠ

ΠΑΠΕΙ

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου