Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας» από όλους τους φοιτητές και σπουδαστές


ΜΑΣ: «ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ»

Στις εκλογές των Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων προσέρχονται την Τετάρτη 17 Απρίλη οι φοιτητές και οι σπουδαστές. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας».
Το ΜΑΣ απευθύνει κάλεσμα στους φοιτητές και τους σπουδαστές: «Δυναμώνουμε τον αγώνα: Ενάντια σε κυβέρνηση - ΕΕ - μονοπώλια, μαζί με τους εργάτες και το λαό, για δωρεάν σπουδές, δουλειά με δικαιώματα, για Πανεπιστήμιο στην υπηρεσία του λαού».
Τους καλεί να κάνουν βήμα στην αλλαγή των συσχετισμών, ξηλώνοντας τα τσιράκια της συγκυβέρνησης και των επιχειρήσεων, ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, από τους συλλόγους τους. Να εκλέξουν αγωνιστές στα ΔΣ, μπροστάρηδες στην πάλη.
Η στήριξη των ψηφοδελτίων της Πανσπουδαστικής ΚΣ αποτελεί απάντηση στις προσπάθειες εκφυλισμού και διάλυσης του φοιτητικού και σπουδαστικού κινήματος και στις παρατάξεις που πρωταγωνιστούν σε αυτά. Με αγώνα και ψήφο στην Πανσπουδαστική οι φοιτητές και οι σπουδαστές να εκφράσουν ανυπακοή! Να παλέψουν με δράση - οργάνωση - συμμαχία για την ανατροπή! Να κάνουν  βήμα για ζωντανούς αγωνιστικούς συλλόγους με μαχητικά όργανα, για συλλόγους - οργανωτές του αγώνα και όχι όργανα του κράτους.
Το ΜΑΣ καλεί τους φοιτητές και τους σπουδαστές να στείλουν μήνυμα και να μη θυσιάσουν τις σπουδές και το μέλλον τους για την πλουτοκρατία. Να μη δεχτούν να γίνουν πελάτες, αυριανοί άνεργοι και φθηνοί εργάτες!
Όσον αφορά τη διαδικασία, σύμφωνα με όσα ισχύουν για την ψηφοφορία, δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη των συλλόγων και ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει η εφορευτική επιτροπή που ορίζεται σε κάθε σύλλογο, στην οποία πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις. Στις εκλογές ισχύει το σύστημα της απλής αναλογικής και τα λευκά ψηφοδέλτια καταμετρούνται στα έγκυρα.

Από το βράδυ της Τετάρτης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.spoudastes.gr θα μπορείτε να βλέπετε αποτέλεσματα από φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους της χώρας.
Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα παρακάτω από τα «στολίσματα» σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με το κάλεσμα για ψήφο στην Πανσπουδαστική:
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου