Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Γραμματεία Αργολίδας ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου


Τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της ηΓραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ, επειδή «για άλλη μια φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο (…) βρίζοντας και απειλώντας να εμποδίσει συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ (εκλεγμένους αντιπροσώπους του Εργατικού Κέντρου) να πάρουν τα απαραίτητα στοιχεία (ψηφοδέλτια, μητρώα, κτλ) για τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου», οι οποίες διεξάγονται σήμερα Κυριακή 21-4-2013.
Στην προσπάθεια του αυτή μάλιστα, τονίζεται, «έφτασε σε σημείο να καλέσει την αστυνομία για να τους συλλάβει. Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ οδηγήθηκαν στην Α.Δ. Αργολίδας, όπου μετά από λίγο αφέθησαν ελεύθεροι».

«Η στάση του αυτή δε μας εκπλήσσει» σημειώνει το ΠΑΜΕ και συνεχίζει: «Καταλαβαίνουμε ότι αυτό απαιτούν τα συμφέροντα που εκπροσωπεί. Πιστός υπηρέτης για πολλά χρόνια των αντιλαϊκών πολιτικών και των κομμάτων που τις εφαρμόζουν καθώς και των μεγαλοεργοδοτών που τον στηρίζουν. Είναι απέναντι από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, γι’ αυτό και αντιπαλεύει το ΠΑΜΕ και κάθε σωματείο με ταξικό προσανατολισμό (…) Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατούνται. Θα μας βρει απέναντι».
Το ΠΑΜΕ καλεί «τους αντιπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου να καταδικάσουν και με την ψήφο τους τέτοιες συμπεριφορές και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ. Καλούμε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στις συνδικαλιστικές ηγεσίες και να συσπειρωθούν στα σωματεία με τις ταξικές δυνάμεις που μοναδικό στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης».
Τέλος καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του για την Πρωτομαγιά, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Φιλελλήνων στο Ναύπλιο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου