Πολέμα ταξικά, σημάδεψε σωστά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά. Πίστεψε στη δύναμή σου, φέρε τα πάνω-κάτω!

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Κυβέρνηση - ΔΕΗ: Διευκολύνουν...την αφαίμαξη της λαϊκής οικογένειας


Κυβέρνηση και ΔΕΗ, από τη μια φορτώνουν με αυξήσεις και χαράτσια τα λαϊκά νοικοκυριά, και από την άλλη ανακοινώνουν διευκολύνσεις για την αποπληρωμή των συσσωρευμένων χρεών της λαϊκής οικογένειας. Επιχειρούν με αυτόν τον τρόπο να αυξήσουν τα κέρδη της Επιχείρησης με αφαίμαξη του λαού και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από την αδυναμία ή άρνηση πληρωμής των λογαριασμών με τα χαράτσια.
Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Επιχείρησης στη Βουλή, η ΔΕΗ σχεδιάζει «επέκταση των ταμειακών διευκολύνσεων και των διακανονισμών και στο υπόλοιπο κομμάτι της κοινωνίας, πέραν των ευπαθών ομάδων». «Η ενέργεια που ανακοινώσαμε για τους μακρόχρονους διακανονισμούς έως 40 δόσεις είναι προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο ίδιος.

Άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι μικρότερη η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Κι αυτό όταν η κυβέρνηση έχει ήδη στα σκαριά την παραπέρα «ενδιάμεση» διόγκωση στα τιμολόγια ρεύματος των λαϊκών νοικοκυριών που θα εφαρμοστεί στις καταναλώσεις από την 1η Μάη, σε συνέχεια των τρανταχτών ανατιμήσεων μέχρι 25% που επέβαλαν από την 1η Γενάρη 2013. Η έκδοση Υπουργικής Απόφασης προγραμματίζεται για το αμέσως προσεχές διάστημα.
Ο διοικητής της ΔΕΗ ανακοίνωσε ακόμα ότι σύντομα θα είναι έτοιμο το σύστημα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ώστε οι πολίτες να μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο για τον διακανονισμό όσο και για την καταβολή του ΕΕΤΗΔΕ, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου